Počelo je sa kvarovima

Pre mesec dana sam menjao četkice na motoru a sada imam kvar da uopšte ne radi.Na displeyu ispisuje E90.
Desilo se da je u toku rada mašine zbog nekog drugog problema u kući,izbacila par puta FI sklopka.Pregledao sam glavnu ploču i sem blok kondezatora C1 od 0.022µF/275V koji je bio u prekidu,ništa drugo neispravno nisam primetio prilikom ispitivanja.
Sad dali je zbog višestrukog nestanka struje u toku rada mašine došlo do greške u softweru ili je nešto drugo u pitanju ostaje da se utvrdi.Mašina je zatečena u stanju errora E90 sa bubnjem punim vode.
Pregledao sam odvodnu pumpu i mislim da je ok.
Zamenio sam blok kondezator,montirao ploču na mašinu,startovao i opet E90.Prema nekim sugestajima sam proverio i trijak odvodne pumpe na poziciji TY7 Z9S Y235.Ima ih 5 pa sam sumnjiv zamenio sa druge pozicije ali se E90 ne skida.Probao sam i resetovanje ali možda na pogrešan način.
Prema uputstvu za chip IC1 EWM2000 W2C01450 piše za error E90 Programm blockiert.Prilikom pritiskanja raznih tastera na prednjoj ploči ispiše na displeyu i E91 a to je po uputstvu za taj chip Kommunikationsfehler zwischen Hauptplatine und Anzeigemodul.Prekid komunikacije između matične i displey ploče.I taj kabel sam proverio i on je ok.
Postoji li neka mogućnost brisanja te greške ili treba nabaviti drugu ploču ili možda i drugu novu perilicu ?