Veš mašina LG - čudan zvuk
-
- Expert
Pozz kolege da vas pitam veš masina LG stara par godina bukvalno zviždi kad okreče bubanj u pranju u desno, inače masina je ispravna pa me zanima dali taj zvuk moze biti poblem za ubuduće.. Hvala vam na pomoci
Same Shit Different Day
-
- Expert
pokusaj sa blagim dotezanjem remena ali da to ne bude previse...to je jedino sto mi pada na pamet
Pozdrav svim ucesnicima
-
- Expert
Da li zvizdi na pranju ili na centrifugi.?
-
- Expert
Stegni dobro ovaj sraf na remenici koi sam zaokruzio.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
samo na pranju tihi zvižduk se cuje a sto bi moja kona rekla TRANCIGUFA
kad ide ne zvizdi,,Hvala na savjetima

Same Shit Different Day
-
Pozdrav
Imam sličan problem zvizduk se cuje pri centrifugi, solidno jak zvuk, da kazem na najvećim obrtajima, cime se smanje, on nestane.
Imam sličan problem zvizduk se cuje pri centrifugi, solidno jak zvuk, da kazem na najvećim obrtajima, cime se smanje, on nestane.
-
- Expert
Da se nadovežem: ''zvuk'' motora novijih mašina (sa ''univerzalnim'' motorima- motorima sa četkicama) je znatno drugačijiursuss je napisao/la:dato nije zvuk iz motora radi regulacije napona-( oblik napona..) kao kod aku bušilica, naravno samo jače...
od onih starih tzv. ''kurcšlus'' motora (motora sa rotorom u kratkom spoju)....
-
Više imam utisak da dodjem do neke rezonance, kada počinje centrifuga, nema tog zvuka, pojavi se kada se pristojno da kazem zavrti i isto kad krene da usporava zvuk prestane, totalno mi nije jasno.