Pozdrav kolegama... Imam problem sa Gorenje indukcionom pločom tip SIVK61TS ,Model EIT699E-NO
Navedena ploča mi je donesena u servis ispravna na moj zahtev kako bih coveku popravio drugu njegovu ploču identičnu po svemu samo nije komandna ploča ista i naravno druga marka jer iste koriste i AEG,Whirlpool,Electrolux.... E sad problem je u tome sto sam njegovu komandu najnormalnije isključio sa konektora i priključio tu koja je imala grešku ,znači njegovu komandu ni pipnuo niko nije da bi nakon vraćanja konektora na mesto izbacila grešku Er31 što upućuje na kvar komande,tj procesorske ploče ...kako i zašto je do toga došlo uopšte mi nije jasno ali nije ni bitno više jer treba da rešim problem ...po meni je greška procesora ali nemam ni procesor ni drugu ploču...da li je neko imao sličnu stvar i da li neko ima ideju ili slučajno procesor ili drugu ploču..Slike su u prilogu...
Gorenje indukciona ploča
-
- Mlađi član
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Atmega 32L nije problem,može se naći na pločama veš mašina Gorenje i Beko,problem je eeprom i flash memorija koji se moraju isprogramirati.Ja to mogu ali mi treba ispravna eeprom i flash memorija od tog modela koju momentalno nemam.Može se uraditi sa jednostavnim programerom http://www.dx.com/p/usb-isp-programmer- ... MbvxdLytkg
Pozdrav
Pozdrav