bezicni mis velikog dometa
-
- Expert
dali neko od kolega ima iskustva sa bezicnim misevima naime treba mi za domet do 20m koji model
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times

Compucessory Wireless Optical Notebook Mouse 15m Range
Compucessory Wireless Optical Notebook Mouse 15m Range Extra Small Receiver 2.4GHz Silver Grey Ref G... (G7630)
£23.68
http://uk.shopping.com/Compucessory-Com ... Ref-G/info
-
- Super Moderator
Za 20m jedino da probas sa nekim starim bluetooth misom. Jedino bluetooth komunikacijom moze da se ostvari ta daljina. Nesto sam video da moze da se koristi i android mobilni sa bluetooth komunikacijom i aplikacijom misa, mada je to komplikovano.
Za Wireles je maksimum 15m a za Bluetooth 20. Bluetooth hoce malo da kasni sa klikom i to da iritira, ali pokusaj
Za Wireles je maksimum 15m a za Bluetooth 20. Bluetooth hoce malo da kasni sa klikom i to da iritira, ali pokusaj
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
meni treba za dvr video nadzor kada snimac sakrijes npr. u tavan a bezicnim misom komuniciras sa dvr=om
-
- Super Moderator
Zid je ogranicavajuci faktor
wireles mnogo tesko prolazi kroz beton i ciglu... Komunicirao sam preko bluetootha sa mobilnim na 10tak metara sa preprekama. Telefon ostavim na autopunjacu u kola a kontrolisem ga iz radnje kompjuterom. Mada je opet staklo slaba prepreka. Zid to dosta smanjuje. Jedino da sidjes negde na plafon nekim malim prijemnikom.

A.A.
A.A.
-
- Expert
ili sad mi pade napamet koliko sme da se produzi usb prikljucak kablom pa onda ukljucis prijemnik...
-
- Super Moderator
USB nece raditi na toj daljini. U zavisnosti od kvaliteta kabla, mis hoce da radi na max 5m. To sam isprobavao. I kad radi, hoce iznenada da prekine. Samo da probusis malu rupu i provuces kabal a na njemu stavis risiver misa.
A.A.
A.A.
-
Da li su izasli jači miševi isti slučaj imam modem za kamere na tavanu
Treba mi mis jakog dometa da li se nešto pojačalo i koliko minimum mora biti
Bluetooth ? A koliko hz ?
Treba mi mis jakog dometa da li se nešto pojačalo i koliko minimum mora biti
Bluetooth ? A koliko hz ?